Meniu 22 €

20-čiai asmenų

Patiekalo pavadinimas
GramaiPorcijų kiekis
Daržovių asorti 150 8
Baltos salotos 150 10
Liežuvio salotos 150 8
Gaivios salotos (šviežios daržovės su užpilu) 120 8

Pievagrybių kepurėlės, įdarytos rūkytu kumpeliu

 40 20 vnt.
Silkės užkandis su saulėgrąžų padažu 60/30 5
Silkės užkandis su grybų padažu 60/30 5
Žuvies suvožtiniai 300 4
Kepta žuvis su agurkėlių padažu 50/30 5
Įdaryta žuvis   1 vnt.
Viščiukas, įdarytas žemės riešutais   1 vnt.

Vištienos krūtinėlės užkandis, pagardintas spanguolių padažu

200/80 6
Virtas liežuvis, pagardintas krienų ir majonezo padažu 50/20 10
Naminių vyniotinių rinkinukas 50 20
     
Karštieji patiekalai (pasirinkti vieną)    

Pikantiški vištienos kepsneliai, pagardinti rūkyta šonine ir spanguolių padažu

120 20
Kiaulienos kepsnys, įdarytas sūriu ir grybais 140 20
     
Užkandžiai prie alaus    
Keptos duonos traškučiai su sūriu ir majoneu   1 kepaliukas
Keptos duonos juostelės   0,5 kepaliuko
Sūrių rinkinukas (rūkytas varškės, fermentinis) 40 10
Rūkytos ausytės 30 10

Aštrus, keptos duonos, pupelių ir sūrio užkandis

 100 200
     
     
Citrininis vanduo 200 40
Kava,arbata 150 20

 

Užsakovo pageidavimu pagaminsime vegetariškus,žuvies patiekalus,bei patiekalus vaikams.