Meniu 25 €
20-čiai asmenų
Patiekalo pavadinimas | Gramai | |
---|---|---|
Daržovių asorti | 600 | |
Baltos salotos | 750 | |
Liežuvio salotos | 750 | |
Gaivios salotos | 600 | |
Pievagrybių kepurėlės, įdarytos rūkytu kumpeliu |
800 | |
Silkės užkandis su saulėgrąžų padažu | 540 | |
Silkės užkandis su grybų padažu | 540 | |
Žuvies suvožtiniai | 600 | |
Kepta žuvis su agurkėlių padažu | 480 | |
Įdaryta žuvis | 1200 | |
Viščiukas, įdarytas žemės riešutais | 1200 | |
Vištienos krūtinėlės užkandis, pagardintas spanguolių padažu |
480 | |
Virtas liežuvis, pagardintas krienų ir majonezo padažu | 350 | |
Naminių vyniotinių rinkinukas | 500 | |
Karštieji patiekalai (pasirinkti vieną) | ||
Pikantiški vištienos kepsneliai, pagardinti rūkyta šonine ir spanguolių padažu |
3000 | |
Kiaulienos kepsnys, įdarytas sūriu ir grybais | 3000 | |
Užkandžiai prie alaus | ||
Keptos duonos traškučiai su sūriu ir majoneu | 350 | |
Keptos duonos juostelės | 350 | |
Sūrių rinkinukas (rūkytas varškės, fermentinis) | 300 | |
Rūkytos ausytės | 100 | |
Aštrus, keptos duonos, pupelių ir sūrio užkandis |
500 | |
Duona | 1400 | |
Citrininis vanduo | 8L | |
Kava,arbata | 3L |
Maisto kiekis tenkantis 1 asmeniui 920 gr.
Užsakovo pageidavimu pagaminsime vegetariškus,žuvies patiekalus,bei patiekalus vaikams.