Meniu 15 €

20-čiai asmenų       

Patiekalo pavadinimas 
GramaiPorcijų kiekis
Daržovių asorti 150 10
Baltos salotos 150 10
Salotos „Rudenėlis“ 150 10
Gaivios salotos  120 20
Pievagrybių kepurėlės apvalkale su česnakiniu padažu 40 20
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis 40 8
Silkės užkandis su marinuotais svogūnais ir pomodorais 60/20 8
Silkės užkandis su pievagrybių padažu 60/20 10
Kepta žuvis su pikantišku padažu 50/20 10
Kepta žuvis su troškintomis daržovėmis 50/20 10
Vištienos ritinėliai su slyvomis ir abrikosais 40 10
Įdarytas viščiukas su riešutais   1 vnt.
Naminių vyniotinių asorti  40 20
     
Karštieji patiekalai (pasirinkti vieną)    
Kiaulienos nugarinės kepsnys, pagardintas česnakiniu padažu 100/20 20
Vištienos filė kepsnys, pagardintas pikantišku padažu 100/20 20
     
Užkandžiai prie alaus    
Keptos duonos traškučiai 40 1 kepaliukas
Keptos duonos juostelės   1 kepaliukas
Krekeriais su česnakine varške   10
Traškūs svogūnų žiedai   20
     
Gaivusis gėrimas 200 40
Kava, arbata 150 20