Maistas pobūviams

maistas pobuviams

Kiekvienas naujas pobūvis – dar viena šventė mūsų darbuotojų komandai, kai pastarieji gali fantazuoti skonių jūroje, kai savo gamintą maistą stengiamasi kuo patraukliau pateikti, kai pagal būsimų valgytojų temą tenka „žaisti“ ir spalvomis, ir skoniais, ir formomis. Kadangi pobūviai keliami įvairiomis progomis, tai pagal kiekvieną jų tenka išskirtinai pasidarbuoti ir mūsų virėjams bei dekoratoriams. Stalo serviravimo, pobūvio aplinkos puošimas bei priartinimas jos prie konkrečios šventės yra labai svarbūs dalykai, tačiau esminis šiuo atžvilgiu yra maistas pobūviams. Nors ir pasitaiko žmonių, kurie tokiuose susibūrimuose per bendravimą ar pramogavimą vos vieną kąsnelį teįdeda į burną, tačiau dauguma įpratę pobūvį vertinti pagal maistą ir pasistengti kuo daugiau jo paragauti.

Šaltųjų, karštųjų patiekalų bei salotų įvairovė priklauso nuo meniu užsakančiojo poreikio bei skonio. Būtent šioje vietoje norėtumėm patarti, kad kuo gausesnis pobūvis planuojamas, tuo mažiau reikėtų atsižvelgti į maistą pobūviui užsakančiojo asmeninį skonį. Maistas pobūviams turėtų būti kuo įvairesnis, kad pasigardžiuoti, užkąsti ir, galų gale, pasisotinti galėtų kiekvienas šventės dalyvis. Salotas galime pagaminti iš ko tik pageidaujama: mėsos, kumpio, žuvies, įvairių daržovių, vaisių, sūrių.  Taigi maistas pobūviams turėtų būti pagamintas ir iš įvairios mėsos, iš žuvies, turėtų nestokoti daržovių, o visa tai kartu turėtų būti pagaminta pagal formulę „šviežia, sveika ir skanu“.

Jei švęsti planuojama ilgiau, reikėtų pasirūpinti vieno kąsnio užkandžiais, kurie nepaprastai patrauklūs savo forma bei spalviškumu, o paragavus užburia netikėtas skonių derinys. Štai šiuose mažuose „kąsniukuose“ slypi mūsų darbuotojų sumanumas ir kūrybiškumas. Galime pasidalinti patirtimi, jog šie mažieji užkandžiai yra mėgiamiausi, jų lėkštės greičiau ištuštėja nei pagrindinių patiekalų ant stalo. Mat jais gardžiuotis nepaprastai patogu vaikštant, bendraujant, pramogaujant. O kur dar užkandžiai prie alaus, nuo kurių stalo dažniausiai negali pasitraukti stiprioji mūsų lytis, nes ant jo gali aptikti ne tik tradicinės keptos duonos su česnakėliu, bet ir gurmaniškai pagamintų krekerių su česnakine varške ar lašišų kremu. Gardžiai skamba? Ech, pajaustumėt, kaip tai tirpsta burnoje...

Išvažiuojamieji pobūviai gamtoje yra ypatingi savo specifika, o pastaruoju metu tai – viena mėgiamiausių vietų šventėms. Tokio pobūdžio renginiams turime specializuotą šaldomąjį transportą, kuriame temperatūra yra iki + 5 C.  Į tokias pobūvių vietas galime nemokamai atsivežti indus, staltieses, stalų „sijonus“ ar kitus šventinius atributus ir jums suteikti pilnavertišką šventimą be rūpesčių.

Išsirinkite meniu pagal specifiką ar biudžetą: